Büyük rüya

Büyük rüya

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı “Bu sezon Avrupa kupasından 50 milyon avroya yakın gelir hedefliyoruz. Amacımız Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih’i yakalamak, finale çıkmak ve kupa kazanmak” diye konuştu

Burhan Can Terzi

Galatasaray’da dün tören vardı. 4 aylık icraatlarıyla güven tazeleyen Mustafa Cengiz ve ekibi mazbatalarını aldı. Mali yönden kulübü ayağa kaldırma çalışmalarının, UEFA ile sürdürdükleri görüşmelerde de ön planda olduğuna dikkati çeken Cengiz “UEFA ile görüşmelerde ana konular neredeyse bitti. Prensip anlaşmaları bitti. UEFA tarafından Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye ne tür kısıtlamalar yapıldıysa, bize de hemen hemen aynısı uygulanacak” diye konuştu. Şampiyonlar Ligi’nin öneminli bir gelir kapısı olduğunu ifade eden Cengiz “Gruplara kalıp, galibiyet bile alamazsanız 35 milyon avro gelir elde ediliyor. Bu da 200 milyon lirayı aşan bir rakam. 50 milyon avroya yakın gelir hedefliyoruz. Hedefimiz, Real Madrid’in, Barcelona’nın, Bayern Münih’in yerini almak. İnşallah biz de o finalleri görür ve kazanırız. Bu bizim en büyük rüyamız. İnşallah bir gün gerçekleşir” dedi.

Fatih Terim’le diyaloğu
Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile önceki gün bir araya geldiklerini de belirterek aralarındaki konuşları anlattı: 2 saat konuştuk. Şunu aktarayım; her teknik direktör böyle söylemez. Hocamız camiaya benim üzerimden bir mesaj yolladı. Göreve ilk geldiğimde, ‘Sayın Başkanım, isterseniz mümkün olan en çok transferi yaparsınız, isterseniz hiç transfer yapmazsınız. Bizim için fark etmez. Elimizden gelen çabayı gösterir, şampiyonluk hedefine ulaşırız.’ demişti. Dün de aynı şeyleri söyledi. ‘Dünyanın en rahat teknik adamı benim’ dedi ve çok şaşırdım. ‘Yedek kulübeme bakıyorum, 2-3 kişi var. Fazla zorlanmıyorum’ ifadesini kullandı. Ezayı, cefayı sırtına alıp, gıkını çıkarmadan yürüyecek bir insan. Karakterimize çok uygun biri. Hocamın verdiği mesaj, bize de büyük güç. Zaten bir tek Fatih Terim, aşağı inmekte olan takımı alıp şampiyon yapabilirdi.

Kiralık prens
Şampiyonlar Ligi’nde gelecek sezon fırtına estirmeyi planlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in iki kanadının da “Uçaklardan” oluşmasını hedefliyor. Sol kanatta görev yapan Garry Rodrigues’i takımda tutmak isteyen ve ücretinin artırılması için yönetimle görüşen tecrübeli teknik adam sağ kanatta da dünya futboluna tanıttığı Emre Mor’u görmek istiyor. Yönetim Celta Vigolu yetkililerle temasa geçerken Emre Mor için kapı 3,5 milyon avrodan açıldı. Pazarlıklar devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...