Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enerji Bakanlığından anlamlı bağış

Enerji Bakanlığından anlamlı bağış

EKONOMİ Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bağlı kurumlarında çalışan personel, şehit yakınları ve gaziler için 2 milyon TL’lik bağış topladı.

Yardım çeki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya teslim edildi. Bakan Albayrak, “Şehit yakını olmak, herkesin kaldırabileceği bir yük değildir. Hamdolsun imanımızın, inancımızın ve içimizdeki vatan aşkı ve bayrak sevdasının bizlere bahşettiği maneviyat sayesinde, bugün hâlâ yüce bir millet olarak dimdik ayaktayız. Bizim kutsallarımıza, bayrağımıza, topraklarımıza el süremezsiniz. Milletimizin birliğine kastedemezsiniz. Biz de bakanlık olarak, on binlerce çalışanımızla birlikte, dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek için böyle kampanya düzenledik” dedi. Bakan Kaya da “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınlarına, gazilerimize destek vermeyi çok önemsiyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı çalışanlarına da, göstermiş olduğu vefadan dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...