24 Haziran seçimleri için son anket sonuçları! İyi Parti'ye büyük şok...

Düzenleyen:
24 Haziran seçimleri için son anket sonuçları! İyi Parti'ye büyük şok...

GÜNDEM Haberleri

24 Haziran seçimleriyle ilgili son anket sonucu açıklandı. AK Parti'nin kendi yaptırdığı belirtilen son ankete göre, 2018 seçimleri için AK Parti'nin oy oranı yüzde 46 düzeyinde çıkıyor. AK Parti ile 'Cumhur İttifakı' yapan MHP ise yüzde 8-9 bandında bulunuyor.

2018 seçimleriyle ilgili tek tek anket sonuçları açıklanırken, AK Parti de kendi talimatıyla yeni bir seçim anketi yaptırdı. Son ankette HDP’nin oy oranının yüzde 9-11 bandında çıktığı, İYİ Parti’nin yüzde 7-8 düzeyinde oy alacağı tespiti yapıldı. 'Millet İttfiakı' içerisinde yer alan MHP’nin ise yüzde 8-9 bandında olacağı iddia ediliyor.

AK PARTİ'NİN OY ORANI: YÜZDE 46

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; AK Parti’de, 24 Haziran seçimlerine yönelik yaptırılan anketlerde partinin oy oranı yüzde 46 düzeyinde çıkıyor.

MHP'NİN HÜKÜMETTE GÜCÜ ARTACAK

Bu durumda MHP’nin hükümet üzerindeki yaptırım gücünün artacağı ve alınacak kararlarda etkili olacağı, AK Parti’nin MHP’ye bağımlı hale geleceği dile getiriliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...