Akşener: Gül konusunda dediğim doğru çıktı!

Düzenleyen:
Akşener: Gül konusunda dediğim doğru çıktı!

POLİTİKA Haberleri

Cem TV'de gündemi değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Abdullah Gül'ün adaylığı konusunda "Abdullah Gül konusunda çok ısrar gördüm. Şaşkınlığa uğramış durumdayım. Abdullah Gül ile ilgili süreçte Türkiye'de çok farklı bir grupların yakın olduğuna şahit oldum. Ve benim dediğimin doğru çıktığını seçmen şu an görüyor" dedi.

24 Haziran seçimleri için kurulan Millet İttifakı'na değinen Meral Akşener, "Temennim odur ki seçimler olduktan sonra da ittifakın devam etmesi gerektiğine inanıyorum" dedi. 

Akşener, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Biz esasında alt tarafı bir demokratik hak kullanmak üzere yola çıktık. İmza topladık ve olağanüstü kurultaya gitmek istedik. 15 Mayıs’ta bir kurultay kararı aldırdık, sonra o iptal edildi. 

“İTTİFAK MECLİS’TE DEVAM ETMELİ”

Temennim odur ki seçimler olduktan sonra da ittifakın devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Ben ve arkadaşlarım, daha ortada seçim falan yokken İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu açıkladık. Her partinin de aday çıkarması gerektiğini söyledim. Çatı aday ben bile olsam bunu kabul etmeyeceğimi dile getirdim.

“GÜL KONUSUNDA DEDİĞİM DOĞRU”

Şimdi size bir soru; eğer sayın Gül’ü, bu arada kendisini çok sever, sayarım. Soru şu; Muharrem beyin adaylığı, Temel beyin adaylığı, Demirtaş’ın adaylığı, Tayyip beyin adaylığı. Son derece güzel bir seçim süreci gidiyor. Abdullah Gül konusunda çok ısrar gördüm. Şaşkınlığa uğramış durumdayım. Abdullah Gül ile ilgili süreçte Türkiye’de çok farklı bir grupların yakın olduğuna şahit oldum. Ve benim dediğimin doğru çıktığını seçmen şu an görüyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...