FOX ve Star TV'den beklenmedik karar!

Düzenleyen:
FOX ve Star TV'den beklenmedik karar!

MAGAZİN Haberleri

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin final yapacağı öğrenildi. Yine aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisinin de final yapacağı konuşuluyor. Star TV'de ise İstanbullu Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları ve Gülse Birsel'in merakla beklenen dizisi Jet Sosyete de final kararı alan diziler arasında yerini aldı.

Kadın sezon finali yapıyor 

Kadın dizisi dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Enver Dede’nin akıbetinin merak konusu olduğu Kadın 31. bölümüne Sarp ve Bahar’ın karşılaşma anı damga vurdu. Yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicilerle buluştu. İşte Kadın yeni bölümünden ilk görüntüler ve son gelişmelerin özeti!

Kadın dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta geçmişe dair yeni bilgilerin ortaya çıktığı dizinin 29 Mayıs tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Oldukça sert geçen Enver – Sarp görüşmesi beklenmedik bir şekilde bitti. Sarp’ın yardımıyla Suat’ın adamlarından kaçan Enver Baba, yaşanılanlara daha fazla dayanamadı ve fenalaştı. Enver Baba ve Sarp yüzleşmesini nefeslerini tutarak takip eden izleyiciler, asıl sürprizi finalde yaşadı. Peki, hastaneye kaldırılan Enver Baba, öldü mü? Bahar, Nisan ve Bahar ile aynı karede yer alan Sarp, onları gördü mü? İşte Kadın yeni bölüm fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp ile görüşmek isteyen Enver çok büyük bir tehlikenin içine girmiştir. Sarp’ın yaşadığını Ceyda ve Yeliz’e söylemesi üzerine de Yeliz gerçeği Bahar’dan saklamak istemez. Suat ise elindeki Şirin kozunu en akıllıca şekilde kullanmaya karar verir ve onu Pırıl ile tanıştırır. Bunun üzerine ailesinden birine zarar gelmesini istemeyen Şirin, Suat ile iyi anlaşmak ister. Arif, Ceyda’nın cesaretlendirmesi üzerine duygularını Bahar’a itiraf eder. Arif’in söyledikleri karşısında şaşıran Bahar’ın ise bu itiraf sonucunda cevabı merak konusu..

Yasak Elma dizisinde böyle bir hata nasıl yapılabilir?

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, sezonun sonuna doğru ekrana gelmeye başladı ama sezon sonunda final yapıyor. 12. bölümüyle 4 Haziran Pazartesi akşamı sezon finaline gideceği duyulan dizinin müdavimleri, sosyal medyada duruma tepki gösteriyor. Henüz kısa bir süredir ekranda olan dizinin 12. bölümde sezon finali yapmasını izleyenler hiç hoş karşılamadı. Son haftalarda Çukur dizisinin düşüşüyle birlikte Yasak Elma’nın da çıkışına tanık olmaktayız… Söz dizisinin de yer aldığı pazartesi akşamları artık Yasak Elma gerçeği önümüzde duruyor. Dizinin bu çıkış aşamasında daha haziran ayının başında sezon finali yapması hatalı bir karar karar. Dizi, 2-3 bölüm daha Haziran ayında ekrana gelip daha geç bitirilebilirdi. İzleyiciler de bu duruma bir hayli tepkili, çünkü dizilerini çok seviyorlar ve ekranda görmek istiyorlar. 12. bölüm tanıtımında sezon finali olacağını duyan izleyenler, sosyal medyadan bu kararı eleştirdiler. “Daha yeni başladı, hemen final mi yapılır!”, “Ne çabuk sezon finali yapıyorsunuz?”, “Konular biraz ilerleseydi, bu kadar çabuk mu sezona veda edilir?”, “Tam alıştık bitiyor!”, ” Ne kadar saçma! Daha yeni baslamış diziye sezon finali yapmak” şeklinde yorumlar yapan izleyenler, Zeynep ve Alihan konusunda yaşanacak gelişmeleri de merakla bekliyor.

İSTANBULLU GELİN ASKIDA

Sevilen dizi İstanbullu Gelin'in bu sezon sonunda final yapacağını dair iddialar ortalıkta kol geziyor. Özellikle Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu'nun diziden çıkmasının ardından final iddiaları daha çok güçlendi.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI'NIN FİNALİ KESİNLEŞTİ; 

Bitti mi bitecek mi derken, uzun süredir final yapıp yapmayacağı hakkında birçok iddia ortaya atılan Fazilet Hanım ve Kızları bu sezon sonunda final yapıyor.

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı dizi 50. bölümüyle 9 Haziran'da ekranlara veda edecek.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 48.SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...