Dayakçı kocaya kafa atan işçi konuştu

Düzenleyen:
Dayakçı kocaya kafa atan işçi konuştu

YAŞAM Haberleri

İstanbul Kağıthane'de sokak ortasında dayak yiyen kadını kocasından kurtaran vatandaş yaşananları anlattı. Karısına şiddet uygulayan kocaya koşarak kafa atan belediye işçisi, "Kendi içimden gelen sesi dinleyerek bende yardıma koştum" dedi.

Kağıthane'de dün yaşanan olayda tartıştığı karısını sokak ortasında döven adama çevredeki vatandaşlar meydan dayağı atmıştı. Kocası Mehmet T.'nin şiddetine maruz kalan Nevin T.'nin yardımına koşan Kağıthane Belediyesi temizlik işçileri Emre Derebaşı ve Yunus Emre Bilgili yaşananları anlattı.

Karsını döven adam koşarak kafa atan Emre Derebaşı, “Görevim olan bölgenin kontrolünü yaparken kadının çığlık seslerini duydum. Sese doğru baktığımda şahsın elindeki cisimle-ben onu ilk başta sopa zannettim- kadına vurduğunu gördüm. Dolayısıyla bende kendi içimden gelen sesi dinleyerek yardıma koştum. Vurduğunda kadının düştüğünü gördüm” dedi.

Dayakçı kocaya kafa atan işçi konuştu

Karısını döven adamın serbest bırakılmasına tepki gösteren Yunus Emre ise şöyle konuştu: “Benim kadının olduğu kısma arkam dönüktü. Ben döndüğümde tam o anda adam kadının suratına vurunca biz koştuk. Önce polisler Mehmet T.'i götürdüler. Daha sonra da bizim ifadelerimize başvurdular. Adam serbest kaldı. En çok zoruma o gitti. 'Ben karımı dövmedim karım kendi kendini yere attı, o adamlarda durduk yere beni dövdü' demiş'” 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...