Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın ne kadar? Gram altın, Çeyrak Altın fiyatları...

Düzenleyen:
Altın ne kadar? Gram altın, Çeyrak Altın fiyatları...

EKONOMİ Haberleri

Kenarda altını olanlar, altın borcu olanlar, yakın zamanda düğünü olanlar altın fiyatlarını merak içerisinde sorguluyor...

Altın bugün ne kadar?

1 Haziran Cuma 2018 günü yani bugün çeyrek altın gram altın kaç lira? Cumhuriyet ve küçük altın ne kadar oldu? soruları bugünlerde çok daha sık sorulmaya başladı.

İstanbul'un kalbinin attığı Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç lira?

Gram altın ne kadar?

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 190,1 lira seviyelerinde dengeledi.

Dün dolar kurundaki artışların etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,07 değer kazancıyla 188,7 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından saat 10.20 itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,7 artışla 190,1 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın ne kadar?

Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 312 lira, Cumhuriyet altını da 1.274 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında yatay bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda 1.300 doların hemen altında işlem görüyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, altının ons fiyatının 1.300 dolar seviyesini test ettiğini ancak üzerinde kalıcılık sağlamakta zorlandığını söyledi.

Avrupa'daki siyasi endişelerin, altın fiyatlarını beklendiği kadar etkilemediğini ifade eden Memiş, "Altının ons fiyatı 1.285-1.305 dolar aralığında bir seyir izleyebilir. Bugün ABD'de açıklanacak olan istihdam verileri, altın fiyatlarının yönü üzerinde belirleyici olacaktır." dedi. Memiş, altının gram fiyatının, dolar kuruna paralel işlemler gerçekleştirmeye devam ettiğini belirterek, teknik açıdan altının gram fiyatında 188 liranın destek, 194 liranın ise direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...