Konvoyunun önünü kesen acılı anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan söz aldı

Düzenleyen:
Konvoyunun önünü kesen acılı anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan söz aldı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'dan bulunan evinden çıktığı sırada konvoyu durduran Aysel Karakuş isimli kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 17 yaşında öldürülen oğlunun katillerinin bulunmasını istedi.

Hafta sonunu İstanbul'da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'na gitmek için evden çıktığı sırada kendisini bekleyen bir kadınla konuştu. Erdooğan, 17 yaşında öldürülen oğlunun katillerinin bulunmasını isteyen acılı anneyi, "Bu olaya el atacağım, anneciğim sen sabırlı ol" diyerek teselli etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONVOYUNU DURDURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Kısıklı'da bulunan evinden çıkarak, Beylerbeyi Sarayı'na gitti. Erdoğan konutundan çıktığı sıra yolda kendisini bekleyen Aysel Karakuş ile konuşmak için konvoyu durdurdu. Karakuş ile bir süre konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Beylerbeyi'ndeki çalışma ofisine geçti.

OĞLUNUN KATİLLERİNİN BULUNMASINI İSTEDİ

Erdoğan'ın konvoyu hareket ettiği sırada Karakuş ellerini açarak "Çok şükür cumhurbaşkanı duydu sesimi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı konuşmayı anlatan Karakuş, 2008 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Güven Karakuş'un darp edilerek öldürüldüğü belirterek, "Cumhurbaşkanına benim çocuğumu faili meçhul bırakmayın' dedim. Cumhurbaşkanı bana 'bu olaya el atacağım, anneciğim sen sabırlı ol' dedi." diye konuştu.

Konvoyunun önünü kesen acılı anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan söz aldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...