Ürküten görüntü! Bakan bir kez daha bakıyor

Düzenleyen:
Ürküten görüntü! Bakan bir kez daha bakıyor

YAŞAM Haberleri

Sivas'a bağlı Baharözü köyünden yolu geçenler köyün içerisindeki hakim bir tepede yer alan dev kayayı göründe bir kez daha bakma ihtiyacı duyuyor.

Sivas'ta bir tepede bulunan dev kaya görenleri şaşkına çeviriyor. Sivas'a bağlı Baharözü köyünden yolu geçenler köyün içerisindeki hakim bir tepede yer alan dev kayayı göründe bir kez daha bakma ihtiyacı duyuyor.

Yerleşim yerlerinin hemen üzerinde bulunan kaya görenleri ürkütse de köy sakinleri alışkın oldukları kaya nedeni ile her hangi bir güvenlik endişesi taşımıyor. Köy sakinlerinin kimisi kayanın dünyanın yaratıldığı ilk günden bu yana yerinde olduğuna kimileri ise zamanla kayanın zeminden yükseldiğine inanıyor. Farklı inanışlar olsa da görüntüsü itibariyle sanki taşınarak bulunduğu tepeye yerleştirildiği görüntüsü veren kayanın ne şekilde orada olduğunu bilen kimse yok.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...