Türk askeri adım adım Kandil'e! Soylu: 'Hakurk hattında birçok nokta ele geçirildi'

Düzenleyen:
Türk askeri adım adım Kandil'e! Soylu: 'Hakurk hattında birçok nokta ele geçirildi'

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütünün kökünü kazımakta kararlı olan Mehmetçik, sınır ötesi harekatları büyük bir kararlılıkla yürütüyor. İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü PKK'nın en önemli üssü konumundaki Kandil kampının uzak bir hedef olmadığını belirterek, Hakurk hattında birçok noktanın ele geçirildiğini açıkladı.

Türkiye'ye karşı başlatılan ekonomik saldırılar ve seçim gündemine rağmen Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerine karşı operasyonlarına ara vermedi. Suriye'nin kuzeyinde yuvalanarak devlet kurma hayallerine kapılan yaklaşık 5 bin teröristi yok eden Mehmetçik, şimdi de Irak'ın kuzeyinde büyük bir temizliğe başladı.

BÖLGEDE KALICIYIZ

Sınırı geçen Türk komandoları, bölgede yol ve üs çalışmaları yaparak ilerliyor. Bölge halkı tarafından da destek almaya başlayan Türk askerinin hedefinde Kandil var.

KANDİL YERLE BİR OLACAK

Örgütün yıllardır merkezi olarak gösterilen Kandil'de PKK'nın birçok kampı var. Türkiye'ye karşı düzenlenen saldırılara katılan teröristlerin eğitildiği kamplar, hava ve kara operasyonlarıyla yok edilecek.

Ramazan ayında oruçlu olmalarına rağmen operasyonları büyük bir hassasiyetle yürüten komandolarımız, zaman zaman teröristlerin saldırılarıyla karşı karşıya kalıyor.

HEPSİNİN SONU AYNI

Amerika ve Avrupa'dan aldıkları silahlarla Türk askerine saldıran PKK'lı teröristlerin hikayeleri sarı ceset torbalarında bitiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da operasyonların Kandil'e uzayacağının sinyalini vermişti.

"KANDİL BİZİM İÇİN UZAK BİR HEDEF DEĞİL"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, "Kandil bizim için artık uzak bir hedef değil. Kuzey Irak bölgesinde Hakurk hattında birçok noktaya kadar epey bir yer ele geçirildi.

"KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN"

Bu bir operasyon meselesi değil, bu bir zamanlama meselesidir. Kandil, Türkiye için güvenli bir yer haline getirilecektir. Kimsenin endişesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...