Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizde boğulan şarkıcı Onurcan Özcan'a son veda!

Düzenleyen:
Denizde boğulan şarkıcı Onurcan Özcan'a son veda!

MAGAZİN Haberleri

Şile açıklarında önceki gün alabora olan teknede kaybolduktan sonra dün cansız bedenine ulaşılan 21 yaşındaki şarkıcı Onurcan Özcan, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Onurcan Özcan'ın (21) cenazesi, İstanbul'da defnedildi. Onurcan Özcan için ikindi vakti Pendik'teki Kurtköy Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Camide genç şarkıcının annesi Hatice Özcan, babası Metin Özcan taziyeleri kabul etti.Cenaze namazına, Özcan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, CHP milletvekilleri Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş, Ferhat Göçer'in aralarında bulunduğu sanatçılar katıldı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'in de çelenk gönderdiği görüldü.

Müzisyen Onur Can Özcan'ın cenazesi, Kurtköy Mezarlığı'nda defnedildi. Şile'de 3 Haziran'da sabah saatlerinde İmrenli Koyu'ndan denize açılan ve 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora olmuş, teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep  Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıkmıştı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Arkadaşlarının teknede olduğunu belirttiği Onur Can Özcan'ın ise dün cesedi bulunmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...