Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ndiaye'den transfer açıklaması

Düzenleyen:
Ndiaye'den transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan İngiltere'nin Stoke City takımına transfer olan Badou N'diaye, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezon başında Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takımda gösterdiği başarılı performansla ligin devre arasında İngiliz ekibi Stoke City'e transfer olan Badou N'diaye, hakkında ortaya atılan transfer söylentileriyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan eski Galatasaraylı, "Kariyerimin önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiç bir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşamlar dilerim, önümüze bakalım. Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...