Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Macron ve Netanyahu 'kötülük' küresine dokundu

Düzenleyen:
Macron ve Netanyahu 'kötülük' küresine dokundu

DÜNYA Haberleri

Avrupa turuna çıkan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ardından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u da İran’a karşı sert siyaset izlenmesi konusunda ikna edemedi.

Elysee Sarayı’ndaki görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısında konuşan Macron bölgesel konuları ele aldıklarını belirterek “Netanyahu’ya tekrar söyledim. Avrupalı müttefiklerimizin de düşündüğü gibi bölgedeki balistik füze programını kontrol etmek için İran nükleer anlaşmasına bağlı kalmaya devam etmemiz gerekiyor” dedi. İki lider daha sonra Fransa-İsrail ilişkilerinin 70’inci yılı dolayısıyla ortak programa katıldı. İki lider programda geçtiğimiz sene bir kürenin başında ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi gibi “güç poz”u verdi. Söz konusu poza güç pozu dışında “kötülük pozu” da denilmişti. 

Macron ve Netanyahu 'kötülük' küresine dokundu

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...