FOX TV, Star TV ve TRT'den tarihi karar!

Düzenleyen:
FOX TV, Star TV ve TRT'den tarihi karar!

MAGAZİN Haberleri

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve 37. bölümüne kadar hem eğlenceli hem de dramatik kurgusuyla izleyiciler tarafından ilgi ile takip edilen Bizim Hikaye dizisi, sezon finali yapıyor. Demet Evgar, Ceren Moray, Şebnem Dönmez, Ruçkan Çalışkur gibi isimleri kadrosunda barındıran ve Bizim Hikaye perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi, de 11. bölümünün ardından sezon finali yapıyor. Diğer iki dizi ile aynı gün yayınlanan ve TRT ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Mehmetçik Kutülamare de 19. bölümünün ardından sezon finali ile ekranlara bir süre ara veriyor...

Bizim Hikaye 37. bölüm full izle | Bizim Hikaye 38 bölüm fragman izle

Bizim Hikaye 37. bölümü ile sezon finali yaptı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye, 37. bölümü ile birlikte ekranlara bir süre ara veriyor. Bizim Hikaye 38. bölüm fragmanı ise merak içerisinde aranıyor. 

Bizim Hikaye 37 bölüm full izle, Bizim Hikaye son bölüm izle, Bizim Hikaye yeni bölüm izle, Bizim Hikaye 38 bölüm fragman izle ve Bizim Hikaye yeni sezonda neler olacak? tarzında merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz. FOX TV ekranlarında yayınlandığı günden itibaren geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Bizim Hikaye 37. bölümünün ardından sezon finali yaptı. Sezon final bölümünü kaçıran kullanıcılar, ''Bizim Hikaye son bölüm izle, Bizim Hikaye yeni bölüm izle, Bizim Hikaye 37. bölüm izle, Bizim Hikaye 37 bölüm full izle YouTube'' gibi detayları araştırırken; Bizim Hikaye 37. bölümünü izleyenler ise ''Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak, Bizim Hikaye 38 bölüm fragman izle, Bizim Hikaye fragman izle'' gibi detayları araştırıyor. İşte Bizim Hikaye 37 bölümü ve fragmanı ile ilgili aradıklarınız. 

Bizim Hikaye sezon finali yapıyor

FOX TV'de her perşembe saat 20:00'de yayınlanan Bizim Hikaye, 37. bölümünün ardından sezon finali yaptı. 

Bizim Hikaye yeni bölümde neler oluyor? 

Filiz, üzerine atılan suçla nasıl mücadele edeceğini düşünürken; Cemil de Filiz'in durumundan istifade ederek ondan intikam almak istese de; annesinin baskısıyla durum tam tersine dönmek üzeredir... Fikri, ise Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayarak; onu mutlu etmek için elinden geleni yapar. Melek‘le birlikte çok eğlenseler de sonunda, Melek durumuyla yüzleşip şoke eden bir hamlede bulunur. Fikri, Melek’in her koşulda yanında olmak ister ve ona farklı bir teklifte bulunur. Şeyma ise mahalleden taşınmak üzereyken geride bıraktıklarından dolay bir hayli üzgündür.
 
Hapisten kurtulmanın yolunu bulan Ömer, Zeynep'i de alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay'ı derinden etkilese de Zeynep'in bu gidişini mecburen kabullenmek zorundalar. Bir yandan da Barış, Filiz'i temize çıkarmak için babasından yardım istemektedir. Servet ise Barış'la arasındaki buzları eritiyormuş gibi görünse de bir şeylerin peşindedir... Akıllarda büyük soru, Barış, Filiz'i bu komplodan kurtarabilecek mi? sorusu bu bölümde cevap buluyor.

AVLU 11. yeni bölüm sansürsüz full izle | Avlu 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, izle

Avlu 11. bölüm izle, Avlu yeni bölüm izle, Avlu son bölüm izle ve Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? gibi soruların cevapları bu haberde yer alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Avlu 11. bölümü ile birlikte sezon finalini yaptı. Takipçileri de Avlu 11. yeni son bölüm izle, Avlu yeni sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? tarzında detayları araştırıyor.

Avlu 11. bölümü ile sezon finaline imza atarken; Avlu 11. bölüm full izle, Avlu 11. bölüm izle, Avlu son bölüm izle, Avlu yeni final bölümü izle gibi detaylar burada yer alıyor. Star TV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümünün ardından ilgi ile takip edilen Avlu dizisi, 11. bölümü ile sezon finaline imza attı. Her perşembe 20:00'de Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin 11. yeni bölümünü kaçıranlar, ''Avlu 11 bölüm izle, Avlu 11. sezon finali bölümü izle, Avlu yeni bölüm izle, Avlu son bölüm izle YouTube'' gibi detayları araştırırken; Avlu dizisinin sezon finalini izleyenler de, ''Avlu fragman izle, Avlu yeni bölüm fragman yayınlandı mı, Avlu 12. bölüm fragman izle YouTube, Avlu yeni sezon yeni bölüm fragman, Avlu yeni bölümde neler olacak'' gibi soruların cevaplarını Google'dan araştırıyor. 

Avlu 11. bölümde neler yaşanıyor? 

Kızının sevgilisinin adını öğrenen Deniz'in içi keder yerine öfke ve intikam hırsıyla dolar. Tek isteği kızının katilini bulmak olan olan Deniz, ona hak ettiği cezayı kesmek için yaşamaktadır. Ancak bu Deniz için bir hayli zor olacaktır.

Avlu dizisi sezon finali yapıyor

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçkan Çalışkur, Şebnem Dönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Barut, Onuryay Evrentan Atasalihi, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Denizhan Aktaş ve Tuğrul Tülek gibi oyuncu kadrosuyla her perşembe Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Avlu dizisi, bu perşembe 11. bölümünün ardından sezon finali yapıyor. Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu'nun oturduğu ve dizinin senaristliğini de Ahmet Yurdakul'un yaptığı Avlu, konusu ile birlikte ilgi çeken ve takip edilen bir dizi olarak izleyici tarafından sevilmiştir.

Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm izle Puhu YouTube |Mehmetçik Kutülamare 20 yeni bölüm fragman izle

Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm izlemek isteyenler, Puhu ve YouTube sayfalarını ziyaret ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutülamare 19. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm ve Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm 20. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar ise bu haberde yer alıyor.

Mehmetçik Kutülamare 20. bölüm fragman, Mehmetçik Kutülamare 19. yeni bölüm izle, gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşacaksınız. TRT 1 ekranlarında her hafta perşembe akşamları 20:45'te gösterime giren Mehmetçik Kutülamare dizisi, sezon finali bölümü ile ekranlara bir süre ara veriyor. Mehmetçik Kutülamare dizisinin sezon bölümünü kaçıranlar, ''Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm izle Puhu YouTube, Mehmetçik Kutülamare 19. bölüm izle, Mehmetçik Kutülamare son bölüm izle'' gibi detayları araştırırken; Mehmetçik Kutülamare dizisinin 19. bölümünü izleyenler de, ''Mehmetçik Kutülamare 20 bölüm fragman izle, Mehmetçik Kutülamare fragman yayınlandı mı, Mehmetçik Kutülamare fragman izle puhu youtube, Mehmetçik Kutülamare yeni bölümde neler olacak'' gibi konuları Google'dan araştırıyor.

Mehmetçik Kutülamare sezon finali

İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik, Özgür Kaya ve Semih Ertürk gibi isimleri kadrosunda barındıran Mehmetçik Kutülamare dizisi, perşembe akşamı 20:45'te yayınlanan bölümü ile birlikte sezon finalini yaparak ekranlara bir süre ara verdi. 
  
Mehmetçik Kutülamare dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Şefil, Üsküplü'nün İngiliz karargahına sızmasıyla birlikte elde ettiği bilgilere önemli bilgilere itibar etse de; Cox’un oyunu ile fikrini değiştiriyor ve orduyu tuzağın içine sürüklüyor. Önceden tuzak hazırlayan Cox, Osmancık Taburunu hazırlıksız bir şekilde yakalamayı başarmıştı. Bu tuzağın nasıl sonuçlanacağı merak konusu olur. 

Üsküplü ise Şefik'in tuzağa düştüğünden habersiz, az sayıda neferi ile savunmasız halde bulunan Abadan petrol Rafinerisine saldırı düzenler. Burada da amaç; rafineriyi koruyarak İngilizlerin eline geçmesini engelleyere; Osmanlı'ya yakıt üretmek. Lakin son anda gelen kara haber; planları alt üst eder. Sezon finalinde ise Üsküplü, önünde vermesi gereken ve dönüşü olmayan çok önemli kararlar ile karşı karşıya kalır.

Şimdiye kadar görmediği bir acıya şahit olan Kut şehri için karanlık günler henüz başlar ancak sonu şehadet olan bir umut beslenir. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...