Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısı 'komşumla bizi birlikte yakaladı' diyerek oğlunu öldürmüştü! O babadan şok karar...

Düzenleyen:
Karısı 'komşumla bizi birlikte yakaladı' diyerek oğlunu öldürmüştü! O babadan şok karar...

YAŞAM Haberleri

Sakarya`nın Karasu ilçesinde 10 yaşındaki oğlunu öldüren anne Zeynep Keleşoğlu hakkında hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Olay, 22 Kasım 2017 tarihinde Karasu ilçesinde meydana geldi. Anne Zeynep Keleşoğlu, 10 yaşındaki oğlu Necmi Talha Keleşoğlu`nu boğarak öldürdükten sonra Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne giderek teslim oldu.

Olay sonrasında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Zeynep Keleşoğlu için `Çocuğu Kasten Öldürme` ve `Kendini Savunamayacak Yakın Akrabayı Tasarlayarak Öldürme` suçlamasıyla 4 sayfalık iddianame hazırlandı.

Sakarya Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacak sanık Zeynep Keleşoğlu 3 Temmuz`da hakim karşısına çıkacak.

Baba İbrahim Keleşoğlu`nun müşteki olarak olarak yer aldığı iddianamede, 22 Kasım`da Zeynep Keleşoğlu`nun, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne giderek oğlunu boğarak öldürdüğünü söylemesi üzerine polis memurlarının şüphelinin evine gittiği ve Necmi Talha`nın yatak odasında cansız bir şekilde yatar vaziyette bulunduğu anlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...