- Bağ evinde feci ölüm: Uyurken alevlerin arasında can verdi
1 saat 6 dakika önce

Bağ evinde feci ölüm: Uyurken alevlerin arasında can verdi

Şanlıurfa'da, bir bağ evindeki konteynerde çıkan yangın faciaya neden oldu. Konteynerde uyuyan bir kişi alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. 
 - Erdoğan-Heniyye görüşmesinde hangi konular masaya yatırıldı?
1 saat 16 dakika önce

Erdoğan-Heniyye görüşmesinde hangi konular masaya yatırıldı? Hamas'ın Türkiye'den beklentileri neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Hamas Siyasi Bürosu Başkanı İsmail Heniyye ve beraberindeki heyeti ağırladı. Dünyanın kilitlendiği görüşme 2 saat sürdü. Peki kritik görüşmede hangi konular ele alındı? Hamas'ın Türkiye'den beklentileri neler? Türkiye Gazetesi'nin özel analizi...
 - Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltında
1 saat 26 dakika önce

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltında

Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında makam odasında bulunan Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaret eden DEM Partili U.G. adlı şüpheli gözaltına alındı.
 - Irak programına 2 gün kala gözler yeniden 'Kalkınma Yolu'nda
1 saat 36 dakika önce

Erdoğan'ın Irak programıyla gözler yeniden 'Kalkınma Yolu'nda! Türk müteahhitler şimdiden talip oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 yıl aranın ardından 22 Nisan'da Bağdat ve Erbil'e yapacağı ziyaretin kritik gündemlerinden biri de Kalkınma Yolu Projesi. Otoyol, demir yolu, enerji nakil ve iletişim hatlarını içeren proje; Avrupa'dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek. Türkiye Müteahhitler Birliği de projenin tamamını yapmaya talip olduklarını açıkladı.
 - Fırtınada denize giren genç böyle kurtarıldı
2 saat 27 dakika önce

Dev dalgaların arasında can pazarı! Fırtınada denize giren genç insansız cankurtaran robotuyla kurtarıldı

Antalya’da boyu 4 metreye kadar çıkan dev dalgaların bulunduğu sahilde denize giren 19 yaşındaki genç, boğulmak üzereyken dalış eğitmeninin çabası ve deniz polisinin yolladığı insansız cankurtaran robotuyla kurtarıldı.
 - İstanbul'da yağış ne zamana kadar devam edecek?
2 saat 28 dakika önce

AKOM son raporu yayımladı: İstanbul'da yağış ne zamana kadar devam edecek?

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış etkisini sürdürürken İBB AKOM yağış ve fırtına raporunu yayımladı. Rapora göre İstanbul'un farklı bölgelerinde metrekareye 10 ila 35 kilogram yağış kaydedildi, en fazla yağış Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerine düştü. Yağışlı hava ise yarından itibaren bölgeyi terk edecek. 
 - Balıklıgöl için evden çıktılar: Anne ile kızından haber yok
2 saat 43 dakika önce

Balıklıgöl'e gitmek için evden çıktılar: Anne ile kızından 2 gündür haber yok!

Şanlıurfa'da, iddiaya göre, Balıklıgöl'e gitmek için evden çıkan Güler Durmaz ve 10 yaşındaki kızından bir daha haber alınamadı. Eşinin ağır psikiyatri ilaçları kullandığını öne süren Mehmet Durmaz yetkililerden yardım istedi.
 - Minare devrildi, ortalık savaş alanına döndü
3 saat 6 dakika önce

Yüreklerin ağza geldiği an! Fırtınanın etkisiyle minare devrildi

Yurdun birçok noktasında etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Son olarak Çankırı'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir caminin minaresi yıkıldı.
 - Toprak altındaki işçileri böyle kurtardılar
3 saat 16 dakika önce

Eğitim aldıkları sırada ihbar geldi: Toprak altındaki işçileri böyle kurtardılar

Bodrum'da bir inşaat alanında heyelan meydana gelince, 2 işçi toprak altında kaldı. İşçilerin imdadına AKUT Bodrum Yerleşkesi'nde eğitim alan gönüllüler yetişti. Göçükten kurtarılan işçiler hastaneye kaldırıldı.
 - Kan donduran cinayetin ardından hain tuzak çıktı
3 saat 23 dakika önce

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdıktan sonra eşini öldürmüş

Başkent'te boşanma aşamasındaki eşi tarafından 5 gün önce öldürülen kadının, kocası tarafından tuzağa düşürüldüğü ortaya çıktı. Oğlundan gelen mesajın kocası tarafından gönderildiğinden habersiz dışarı çıkan talihsiz kadın, gözü dönmüş eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Olayın başladığı anlar ise kameralara yansıdı.
 - Almanya'dan geldi havalimanında yakalandı
3 saat 29 dakika önce

Terör örgütü PKK'nın kritik ismine kelepçe! Almanya'dan geldi havalimanında yakalandı

Terör örgütü PKK/KCK'nın Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, Almanya'dan uçakla geldiği İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yakalandı. Gözaltına alınan terörist tutuklandı.
 - Erdoğan, Heniyye ile görüştü! İşte ilk açıklama
3 saat 42 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile İstanbul'da görüştü! İşte ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi ağırladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanlığından da görüşmenin detaylarına ilişkin bir açıklama yapıldı.
 - Birçok kent fırtınaya teslim
4 saat 7 dakika önce

Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi! Yurdun birçok noktası fırtına ve kuvvetli yağışa teslim

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından yurdun birçok noktasında fırtına ve sağanak yağış etkili oluyor. Antalya, Ankara, Denizli ve İstanbul'da ağaçlar kökünden söküldü, bazı direkler araçların üzerine devrilirken evlerin ise çatısı uçtu.
 - Malatya'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı
4 saat 13 dakika önce

Malatya'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı

Malatya'da saat 14.13'de korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD depremin merkezini Akçadağ olarak, büyüklüğünü ise 3.8 olarak açıkladı.
 - AK Parti'den Sur'daki skandala sert tepki
4 saat 17 dakika önce

AK Parti'den Sur Belediyesi'ndeki skandala sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sur Belediyesi'nde soruşturma başlatılan skandalla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Bazı DEM Parti yöneticilerinin Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, devletimizin ve milletimizin birliğini temsil eden Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez." dedi.
 - Kuzey Irak'ta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
4 saat 19 dakika önce

Kuzey Irak'ta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Mehmetçik sınır ötesinde PKK terör örgütüne ağır darbeler vurmaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyonda 3 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi.
 - Otobüs kırmızı ışıkta bekleyen araçlara daldı
4 saat 30 dakika önce

Halk otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara daldı: 7 araç birbirine girdi, 8 yaralı

Antalya’da kırmızı ışıkta duran araçlara halk otobüsü çarptı. Kazada 3’ü halk otobüsü 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralanırken, çarpan halk otobüsünün araç koltuğunda sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
 - Yenişehirlioğlu'ndan 'saat' açıklaması
5 saat 13 dakika önce

Önce paylaşıp sonra silmişti! Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'saat' açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, kolundaki saatle ilgili bazı eleştirilerin ardından sildiği fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. Vekil, "Paylaşımımı arkamda yer alan değerli Ispartalı partililere yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayı sildim. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim." dedi.
 - Tırın altına giren araç, karı kocaya mezar oldu
5 saat 17 dakika önce

Tırın altına giren araç, karı kocaya mezar oldu

Samsun'da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen tıra çarparak dorsesinin altına girdiği kazada sürücü ile eşi hayatını kaybetti.
 - Kartal Adliyesi önünde hareketli dakikalar
5 saat 36 dakika önce

Kartal Adliyesi önünde hareketli dakikalar! Aileler birbirine girdi

Kartal'da Anadolu Adalet sarayı önünde iki aile arasında çıkan tartışmada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polis ekipleri duruma müdahale ederken o anlar kameralara yansıdı.
 - Ankara-Kahire hattında kritik temas
6 saat 8 dakika önce

Ankara-Kahire hattında kritik temas: 'İran-İsrail geriliminin bitmesi için Gazze krizini çözün'

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Ankara-Kahire normalleşme süreci kapsamında Türkiye'ye geldi. Şukri ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İstanbul'da görüştükten sonra ortak açıklama yaptı. Şukri, İran-İsrail gerilimiyle ilgili, "İki ülkeye de itidal çağrısı yaptık" dedi. Bakan Fidan ise, "Gazze krizi hak ettiği şekilde çözülmezse bu türden krizler bölgemizde artarak devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.
Sona Git