Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adliyeye sevk edilen 6 askerden 1'i tutuklandı

Adliyeye sevk edilen 6 askerden 1'i tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Karabük merkezli 10 ilde, FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 6 muvazzaf askerlerden 1'i tutuklanırken 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütüyle mücadele kapsamında ankesörlü/kontörlü telefon hattından ardışık aranan askerlere yönelik eş zamanlı operasyon yapmıştı. Karabük merkezli, Artvin, İstanbul, Hatay, Edirne, Muş, Diyarbakır, Ankara, Tunceli ve Malatya’da yapılan operasyon kapsamında 11 muvazzaf asker gözaltına alındı. Firari olarak aranan bir askerin daha yakalanmasından sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.B., A.Y., F.D., G.Ö. ve İ.U. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Firari olan 2 askeri yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...