Seçime günler kala Karamollaoğlu'na büyük şok!

Düzenleyen:
Seçime günler kala  Karamollaoğlu'na büyük şok!

POLİTİKA Haberleri

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'na erken seçim öncesi büyük şok!

Büyük kriz çıktı! İstifa etti...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun izlediği politika ve attığı siyasi adımlara, partililerden tepki gelmeye başladı.

HDP'nin terör suçundan tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a, CHP'nin ardından Saadet Partisi de sahip çıktı.

HDP'DEN SAADET'E GEÇİŞ

Demirtaş'ın bir an önce serbest bırakılmasını söyleyen Karamollaoğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'den, Altan Tan'ı da partiye kattı.

24 Haziran sürecinde yaptığı açıklamalarla parti tabanını oldukça şaşırtan Karamollaoğlu'na sert bir tepki geldi.

Bu tepki Tokat'ın Zile ilçesinde Saadet Partisi İlçe Başkanı olan Serdal Akçay'dan geldi.. Bu nedenle ilçe başkanlığı ve partisinden istifa ettiğini belirten Akçay, şunları kaydetti:

BENİM BÖYLE LİDERİM OLAMAZ

"Yıllarca ülkemizde askerimizi, sivilimizi, polisimizi şehit eden, terör örgütlerine yandaşlık eden, propagandasını yapan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını arzu ile bekleyen, ümit eden bir lider benim liderim asla olamaz. Sayın Karamollaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde de Diyarbakır'da Kürdistan kelimesinin kabul edilebilir olduğunu söylemesi bu da bizleri ayrıca üzmüş ve rahatsız etmiştir. Bu nedenle Saadet Partisi İlçe Başkanlığından, Sayın Temel Karamollaoğlu'nun Zile temsilciliğinden ve Sadet Partisi üyeliğinden istifa ediyorum.".

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...