Geri dön Ndiaye!

Geri dön Ndiaye!

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar Stoke City’den ayrılma kararı alan Senegalli oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için düğmeye bastı

Galatasaray bir taraftan mali fair play yüzünden eldeki masraflı oyuncuları satışa koyarken bir taraftan da Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olacak bir kadro kurmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda eski göz ağrısı Badou Ndiya’yi takıma yeniden kazandırmak için harekete geçti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yöneticilerle yaptığı görüşmede orta sahaya Selçuk İnan’dan daha diri bir oyuncu gerektiğini söylerken, mevcut şartlar ve UEFA kısıtlamasını da göz önüne alıp listenin en başına eski oyuncusu Badou Ndiaye’yi yazdı. Sarı kırmızılılar, Ndiaye’nin dönüşü için resmî adımları atıp görüşmelerini hızlandırdı.

Anlaşma yakın
Galatasaray, geçen sezonun devre arasında kulübün maddi açıdan nefes alması adına Premier Lig ekiplerinden Stoke City’ye Ndiaye’yi 16 milyon avro karşılığında satmıştı. Ancak Stoke City, bu sezon Premier Lig’de tutunamayınca Ndiaye, yönetime Galatasaray’a geri dönmek istediğini iletmişti. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek isteyen Ndiaye, iki kulübün anlaşmasını bekliyor. Sarı-kırmızılılar Ndiaye için İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. Oyuncuya da Galatasaray’da kazandığı 2,75 milyon avro önerildi. Stoke City’nin teklife bir hafta içinde cevap vermesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...