AK Parti’nin son oy oranı, 2018 seçim anketi belli oldu! İşte sonuçlar...

Düzenleyen:
AK Parti’nin son oy oranı, 2018 seçim anketi belli oldu! İşte sonuçlar...

GÜNDEM Haberleri

24 Haziran'da yapılacak olan seçim öncesi son dakika seçim anketlerine ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin varmış olduğu mutabakat ile iki parti (AK Parti-MHP) 24 Haziran seçimlerine Cumhur İtitfakı olarak girme kararı almıştı. Birçok anket şirketinin yapmış olduğu sonuçlara göre partilerin oy oranları bir hayli farklı. İşte 24 Haziran seçimlerinin son anketi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında seçim galibiyeti göremeyen muhalefet partileri ise Millet İttifakı adı altında buluştu.

Cumhur İttifakına karşı kurulan Millet ittifakı sonuçları değiştirmedi.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere 13 gün kala, ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçları yayınlandı.

MECLİS'TE ÇOĞUNLUK CUMHUR İTTİFAKI'NDA

Sonuçlarda, Meclis'te çoğunluğu elde etmek isteyen Millet İttifakı'nın hüsranı yaşayacağı görülüyor.

Cumhur İttifakı'nın yüzde 52-53 seviyesine ulaştığı görüldü.

ORC SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI 

ORC 24 haziran seçim anketine katılanların yüzde 53.4'ü Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Ankete katılanların yüzde 52.8'i Cumhur İttifakı'na oy vereceklerini belirtti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...