Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OHAL açıklaması

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OHAL açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan TGRT Haber'de 'Seçim Özel' programında gündemi değerlendirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan OHAL'in ne zaman kaldırılacağına dair açıklamada bulundu.

OHAL’in getirilmesinin en önemli sebebi terör odaklıydı. Bu terör odağında birinci derecede FETÖ vardı ve PKK/YPG/PYD onun yanında DEAŞ vardı. Tüm bunlara karşı biz OHAL’i yaparken, 16 yıl öncesinde geldiğimizde Türkiye’de OHAL var mıydı? O OHAL’i bir ay içinde kaldırdık mı, biz kaldırdık. O OHAL bölgeseldi, Güneydoğu. O dönemdeki OHAL’de fabrikalar grevlerle karşı karşıyaydı. Bizim dönemimizde herhangi bir grev mümkün mü? OHAL ile bir defa terörle mücadeleyi rahatlattık. Ciddi mücadele verdik. Bu işi ciddi manada yumuşattığımız için 24 Haziran’dan sonra biz OHAL’e neşter vurabiliriz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda OHAL geri getirilebilir ama sıkıntılar olmadığı için ara verebiliriz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...