Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan muhalefete: Bunlar şaşkın!

Erdoğan'dan muhalefete: Bunlar şaşkın!

POLİTİKA Haberleri

“Turist sayısını şu kadar artıracağız diyorlar ama havalimanlarına karşı çıkıyorlar. Bunlar şaşkın, ülkeye gelen turistleri dağlardan, bayırlardan atla, eşekle mi taşıyacaksınız?”

‘BEYAZ TÜRK’ ASLA DEĞİLİM HİZMETKÂRIM
“İnce çıkmış diyor ki; 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiçbir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkârı olmakla övündüm.
24 Haziran günü milletimiz bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak ya üç benzemezin 16 yıllık kazanımlarımızı dinamitlemesine müsaade edeceğiz ya da ülkemizi tüm alanlarda güçlendirmeye devam edeceğiz. Bir tarafta Pensilvanya'da kurulan yıkım ittifakı var, diğer tarafta 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı var. 24 Haziran'da milletimizin bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak.

ADETA 40 TAKLA ATIYOR
24 Haziran seçimlerinde iki farklı zihniyet yarışıyor. Bir tarafta bölücü örgütün siyasi uzantılarına vagon olan aday var, diğer tarafta terörün belini kıran irade var. Başörtüsü konusunda neler yaptığınızı biliyoruz. Bunun adı siyaset değil, bunun adı takiyedir, omurgasızlıktır, iki yüzlülüktür. ‘Başörtüsü özgür olmasın’ diye imza atan bay Muharrem, bugün seçim meydanlarında olmadık taklalar atıyor. Son zamanlarda muhalefetin adayı milliyetçi, muhafazakar, mütedeyyin kesime şirin gözükmek için adeta 40 takla atıyor.”

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...