Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'ye soğuk duş! 100 bin imza sorusuna bomba cevap

Düzenleyen:
CHP'ye soğuk duş! 100 bin imza sorusuna bomba cevap

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Adayı Perinçek, CHP'lilerin cumhurbaşkanı adaylığı için kendisine 100 bin imza toplanmasına yardım ettiği yönündeki söylemlere cevap verdi. CHP'li olup kendisinin adaylığı için imza veren seçmenlere teşekkür eden Perinçek, "Onlar doğru bir şey yaptı ama bu yüzden PKK'yı destekleyemem" dedi.

Youtube'da yayınlanan bir programda konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçmeninin cumhurbaşkanı adaylığı için kendisine 100 bin imza toplanmasında yardım ettiği yönündeki söylemlerle ilgili konuştu. CHP'li olup adaylığı için imza veren vatandaşlara teşekkür eden Perinçek, ikinci tura kalınması halinde CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye destek vermeyeceğini ifade etti. 

Perinçek bunun nedenini de şu sözlerle açıkladı: "İmza verenlere teşekkür ederiz. Ama o imzayı verdiler diye ben PKK'nın hükûmete alınmasını mı destekleyeyim? Onlar milliyetçi, devrimci, halkçı oldukları için doğru bir şey yaptılar. Fakat bunun için benim PKK'yı desteklemem ve evet dememi bekliyorlarsa yanılıyorlar." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...