Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye ‘yavru köpeğe’ ağlarken dehşete düşüren bir görüntü daha ortaya çıktı

Düzenleyen:
Türkiye ‘yavru köpeğe’ ağlarken dehşete düşüren bir görüntü daha ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Sapanca'da ormanlık alanda bacakları kesilmiş hâlde bulunan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpeğin bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

Bacakları kesilmiş halde bulunan yavru köpeğe benzerliği ile dikkat çeken bir yavru köpeğe, 3 küçük çocuk tarafından işkence ediliyor.
 
Sakarya'nın Sapanca ilçesi, Yüzevler Mahallesi'nde ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru köpeğin yerde kıvrandığını görmüş, veterinere götürülen ağır yaralı köpek daha sonra tedavisi için İstanbul'da bulunan bir veteriner kliniğine gönderilmişti. İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı.

Milliyet'te yer alan habere göre; yeni vahşet görüntüsünde 3 çocuk yavru bir köpeğe işkence ediyor.

Kurtarılamayan yavru köpeğe benzerliği ile dikkat çeken olayda çocuklar bıçakla önce yavru köpeğin kuyruğunu kesiyor. İnleyen ve kaçmaya çalışan yavru köpeğe eziyet eden çocukları görüntüsü izleyenin kanı dondurdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...