- Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı
35 dakika önce

Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı

Antalya'da duvara çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Şahsın annesi, babası ve kardeşinin de 1977 yılında evlerinde çıkan yangında öldükleri öğrenildi.
 - Kendi kendine çatışıp etrafına kurşun yağdırdı
52 dakika önce

Halüsinasyon gören adamın kendi kendine çatıştığı anlar kamerada

İstanbul'da halüsinasyon gördüğü öne sürülen bir adam, apartman girişinde kendi kendine çatışırken kameralara yansıdı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 - Otoyolda zamanla yarış! Hareketsiz halde bulundu
1 saat 1 dakika önce

TEM Otoyolu'nda zamanla yarış! Araçta hareketsiz yatan şahıs ekipleri harekete geçirdi

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sağ şeritte otomobilde hareketsiz yatan şahıs polisleri harekete geçirdi. Ekiplerin uzun uğraşları neticesinde kapı açılırken sürücünün akıbetiyle ilgili bilgi verilmedi.
 - Sokak ortasında pitpull kavgası! Sopayı alıp başına geçirdi
1 saat 24 dakika önce

Bekçi ile boksör arasında pitpull kavgası! Sopayı alıp başına geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu. Yaşananlar kameralara da yansıdı.
Gündem - Gündem
1 saat 33 dakika önce

AYM Başkanı Kadir Özkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

AYM Başkanı Kadir Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret, Cumhurbaşkanlığı'nın hesabından paylaşıldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
1 saat 55 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı. Açıklamada, "Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her gününün bayram neşesi içinde geçmesini temenni ediyorum." ifadeleri yer aldı.      
 - Milli Eğitim olaya el attı
2 saat 27 dakika önce

Aydın'da bir okulda 'cart curt' rahatsızlığı! Tepkiler sonrası soruşturma başlatıldı

Aydın'da bir ortaokulda teneffüste çalınan müstehcen içerikli müzik çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan'ı göreve davet eden bazı vatandaşlar, bir eğitim kurumunda böyle bir müziğin çalınmasına isyan etti. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - İşte 32 saat süren kesintinin nedeni
2 saat 28 dakika önce

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki 32 saat süren kesintinin nedeni belli oldu! İBB'den açıklama

İBB'ye bağlı Metro İstanbul, M5 Metro Hattı'nda yolcusuz iki trenin "temas" sonucu zarar gördüğünü bildirdi.
 - MSB'den 23 Nisan mesajı: El değmesin yurduma!
2 saat 31 dakika önce

MSB'den 23 Nisan mesajı: El değmesin yurduma!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. MSB çocuklar tarafından seslendirilen "Vatan Marşı" sözlerini mesajına ekledi.
 - Hem kaporadan hem araçtan oldu
3 saat 9 dakika önce

Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol! Hem kaporadan hem araçtan oldu

Antalya'da internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giden yüzde 71 engelli vatandaş, karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.
 - Erdoğan'dan Hasan Kılıç Hoca Efendi için başsağlığı mesajı
3 saat 29 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hasan Kılıç Hoca Efendi için başsağlığı mesajı

İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi dün akşam vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi işaret ederek, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze görüşmüş, kendisinin hayır duasını almıştık." dedi.
 - Erdoğan 'kayyım' sinyali verdi
3 saat 58 dakika önce

Erdoğan'dan Diyarbakır ve Mardin belediyelerindeki skandala tepki! 'Kayyım' sinyali verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti yönetimindeki Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediyelerinde yaşanan skandallara tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye'de hepimizi temsil eden değerler vardır. Birliğimize ve bütünlüğümüze böylesine kışkırtıcı eylemlerle el uzatmaya kalkanlara bundan önce hukuk zemininde hangi cevap verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz." dedi.
 - Erdoğan'dan Irak dönüşü 'terör' mesajı
4 saat 22 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak dönüşü sert mesaj: Terörü öyle ya da böyle bitireceğiz, kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Beklentimiz PKK'nın resmen terör örgütü ilan edilmesi. Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız. Terörle, terör örgütleriyle yol yürüyenlere, bunları maşa olarak kullananlara meydanı asla bırakmayacağız" dedi.
 - Evde 'zehir' serası! Ekipler görünce şoke oldu
4 saat 23 dakika önce

Manisa'da evde sera kurup, kenevir yetiştirmişler   

Manisa Salihli'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, zehir tacirlerinin evin birer odasını uyuşturucu serasına çevirdiği ortaya çıktı. Serada saksılarda ekili 62 kök Hint keneviri ele geçirildi.
 - Çocukların canını hiçe saydılar
4 saat 42 dakika önce

İstanbul'da yürekleri ağza getiren anlar! Çocukların canını hiçe saydılar

Kağıthane'de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane'de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Milli Eğitim Müdürü'nün photoshop kazası
4 saat 47 dakika önce

Milli Eğitim Müdürü'nün photoshop kazası! Tepkiler gelince silip gerçeğini paylaştılar

Sivas'ta Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, 23 Nisan nedeniyle bir paylaşım yaptı. Fotoğrafta Atatürk'ün yerine kendisini koyan Yurt, durumun ortaya çıkmasının ardından gönderisini silerek asıl görseli paylaştı.
 - Teröre ağır darbe! Hedefler bir bir vuruldu
4 saat 48 dakika önce

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi." mesajını paylaştı. Öte yandan, Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü tarihi Irak zirvesinin ardından gelmesi ise dikkat çekti.
 - Magandalar, kadını hastanelik etti
5 saat 36 dakika önce

Tokat'ta park kavgası kanlı bitti: Magandalar, kadını hastanelik etti

Tokat'ta bir sürücü park yüzünden bir çiftle tartıştı. Sinirlenen eş, yakınlarını da çağırınca tartışmanın boyutu büyüdü. Bir araç dolusu magandanın şiddetine maruz bırakılan Yasemin Özdamar'ın kolu kırıldı ve başına 15 dikiş atıldı.
Gündem - Gündem
6 saat 34 dakika önce

AFAD duyurdu, Antalya'da deprem oldu!

Son deprem haberi Antalya'dan geldi. AFAD, Kaş merkezli depremi son dakika olarak duyurdu. Bölgede dün akşam bir deprem daha meydana gelmişti, işte ilk veriler...
Gündem - Gündem
6 saat 37 dakika önce

3 ayda 5 motosiklet çaldı: Savunması 'Yok artık' dedirtti

Adana'da 21 yaşındaki zanlı 3 ayda 5 motosiklet çaldı. İfadesinde, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.
 - Tüm yola saçıldı, görenler şaşırdı
6 saat 42 dakika önce

Bursa'da turşu yüklü tır devrildi

Bursa’da turşu yüklü tır, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Yapılan çalışmaların ardından yol trafiğe açıldı.
Sona Git