Erdem Başçı 'Maradona gibi gol atacağız'

Erdem Başçı 'Maradona gibi gol atacağız'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başçı, 'Hücuma geçiyoruz. Maradona'nın bir golü vardı. Dümdüz gitti, gol attı. Biz de rezervlerimizi o kadar etkili kullanırız ki herkes hayret eder" dedi.

"Dövizin belini kırarız. Nasıl yapacağımızı ilerde görürsünüz" diyen Başçı, 40 milyar dolar satılabilir rezervleri bulunduğunu ifade etti. Kendilerinden döviz tarafından TL'ye değer kazandırıcı şoklar beklenmesi gerektiğine işaret eden Başçı, "Şu anda hücuma geçiyoruz. Maradona'nın bir golü vardı. Dümdüz gitti, gol attı. O da dümdüz gittiği için şaşırttı. Biz de rezervlerimizi o kadar etkili kullanırız ki herkes hayret eder" dedi.
Enflasyondüşmeye başlayacak
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı özetinde enflasyonda ağustos ayından itibaren düşüşün başlayacağının öngörüldüğü belirtildi. Temmuz ayında tüketici fiyatlarının yüzde 8.88'e yükseldiği hatırlatılan açıklamada, enflasyon görünümünün orta vadeli hedeflerle uyumlu olana kadar para politikasındaki temkinli duruşun korunacağına vurgu yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...