Türkiye turizmde Akdeniz'in lideri

/ Kaynak: AA
Türkiye turizmde Akdeniz'in lideri

Ekonomi Haberleri  / AA

Yılın 7 aylık döneminde 19.1 milyon yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında en hızlı büyüyen ülke oldu.

Yılın 7 aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 10.6 artışla 19.1 milyon yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında en hızlı büyüyen ülke oldu. Ocak-temmuz döneminde, Akdeniz çanağında en çok turisti 34 milyon ile İspanya ağırladı. İspanya geçen yıla göre yüzde 3.9 büyüme gerçekleştirdi. İspanya'yı 19.1 milyon ile Türkiye izledi. Türkiye 7 aylık dönemde yüzde 10.6 büyüme yakaladı. Akdeniz çanağında, darbeden sonra turist girişleri duran Mısır ise 7 aylık dönemi yüzde 5.7 artış ve 6.6 milyon turist ile tamamladı. Mısır'da, yılın ilk yarısında, yüzde 10'un üzerinde artış yaşamıştı. nbsp;

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...