CHP'den Cumhurbaşkanlığı'na sürpriz aday

/ Kaynak: İHA
CHP'den Cumhurbaşkanlığı'na sürpriz aday

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 'CHP'den Cumhurbaşkanlığı için aday çıkmaması halinde Cumhurbaşkanlığı'na adayım'dedi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Küçükköy beldesindeki 'Bir Ülkenin Kurtuluşu ve Dünya Barışı' adını taşıyan panele katılan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, alanı dolduranlar tarafından büyük ilgi gördü. Bakanlar Kurulu kabinesinde 7 bakan ile parlamentodaki 80 civarında milletvekilinin Kürt olduğunu söyleyen Genç, Türkiye'de herhangi bir Kürt sorununun bulunmadığını ileri sürdü. CHP'den Cumhurbaşkanlığı için aday çıkmaması halinde Cumhurbaşkanlığına da adayım" dedi.CHP İzmir Milletvekili Erdal Sünger ise dünya genelinde yaşanılan savaşların ve Ortadoğu'daki petrolün global sermaye gruplarının paylaşabilmesi için hazırladıkları dev bir senaryo olduğunu söyledi. Hükümetin, Suriye politikasını eleştiren Sünger, "Mısır'daki darbenin ardından antiemperyalist güçler Mısır'ı terk etti. Şu anda bu güçler Suriye'de boy gösteriyor. AK Parti hükümeti öncülüğündeki Türkiye'nin de anlamsız dış politikalarla Suriye'deki bu gerçeği görmezden geliyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...