Felipe Melo, 'Ben Galatasaray'a aitim'

Felipe Melo, 'Ben Galatasaray'a aitim'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Felipe Melo, her geçen gün sarı-kırmızı renklere daha çok bağlanıyor.

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Felipe Melo, Galatatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda takımını yere göğe sığdıramadı. Avrupa'da Juventus, Fiorentina gibi devlerin formasını giydiğini ama sarı-kırmızılı taraftarların G.Saray'ı eşsiz bir hale getirdiğini belirten Pitbull lâkaplı oyuncu, "G.Saray taraftarı, kulübüne eşsiz bir bağlılık duyuyor. Ve bu da sahada onlar için mücadele eden futbolcuyu oyuna daha fazla konsantre ediyor. Benim oyun karakteri olarak onlara benzemem de G.Saray'a daha çok bağlanmamı sağladı"
TERİM ALLAH'IN LÜTFU
Sürekli G.Saray'ı düşünür hâle geldiğini ifade eden Brezilyalı, "20-30 sene sonra insanların çocuklarına veya torunlarına G.Saraylı Melo'nun yaptıklarını anlatmasının hayalini kuruyorum. Hem benim için, hem de G.Saray için tarihi önemi olan 3 numarayla, Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istiyorum". Umarım bunlar gerçekleşir" dedi. Fatih Terim'e de övgü yağdıran Melo, "Bence o Allah'ın bir lütfu. Allah onu benim hayatıma soktu. Onun sayesinde G.Saray'a yeniden kavuşabildim ve 3 senelik kontrat yapabildim" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...