Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş çıtayı yükseltti, 'Hedef Devler Ligi'

Beşiktaş çıtayı yükseltti, 'Hedef Devler Ligi'

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Slaven Bilic, 'Bizi Avrupa Ligi'ne almadılar, seneye Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Bunun için de lige dört elle sarılacağız' dedi.

Avrupa'da CAS şokunu yaşayan Beşiktaş gözünü lige çevirdi. Ligin kayıpsız tek takımı durumunda olan siyah-beyazlılar G.Antepspor maçında galibiyet serisini sürdürmeyi ve unvanını korumayı hedefliyor. Geçen haftaki K.Erciyesspor galibiyetiyle, tam 144 lig haftası sonrasında Süper Lig'de liderliğe yerleşen Beşiktaş, bugün İstanbul'daki taraftarının karşısına 4 yılı aşkın bir süre sonra lig birincisi olarak çıkacak. Siyah-beyazlılar en son, şampiyon olduğu 2008-2009 sezonunun 34. haftasını lider bitirmişti. nbsp;Beşiktaş, 30 Mayıs 2009 tarihinde Denizli'de 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından, günübirlik hariç, hiçbir nbsp;lig haftasını lider kapatamamıştı. nbsp;. Maç, Olimpiyat stadında saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak.
BAŞIMIZI DİK TUTACAĞIZ
Beşiktaş, G.Antep'i yenmesi durumunda 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapatacak. CAS'ın verdiği kararın takımdaki herkesi çok etkilediğini belirten Teknik Direktör Slaven Bilic, "Ancak her şeye rağmen başımızı dik tutmalı ve işimizi yapmalıyız" uyarısında bulundu. Beşiktaş taraftarının Tromsö maçında kendilerine verdiği desteği unutmamaları gerektiğini anlatan Hırvat teknik adam, "Eğer taraftarımızın verdiği desteğe teşekkür etmek istiyorsak her maçı kazanmalıyız. Ancak bu şekilde onları mutlu eder ve teselli buluruz. Bu sene bizi Avrupa Ligi'ne almadılar, seneye Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için de lige dört elle sarılmalıyız" diye konuştu. nbsp;
ŞAMPİYONLUK BESTESİ BU GİTARLA
Beşiktaşlı taraftarlar müzikle amatör şekilde ilgilenen Slaven Bilic'e özel yapım bir gitar hediye etti. Hırvat hoca, "Şampiyon olursak bu gitarla Beşiktaş'a beste yapacağım" dedi. nbsp;



nbsp;Beşiktaş çıtayı yükseltti, 'Hedef Devler Ligi'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...