Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Türüt, bindiği atı durduramayınca korkusu yüzüne yansıdı

/ Kaynak: CHA
İsmail Türüt, bindiği atı durduramayınca korkusu yüzüne yansıdı

MAGAZİN Haberleri  / CHA

Sakarya'da Sapanca At Yetiştiricileri ile At Sporu ve Turizm Derneği, mahalli at yarışları düzenlendi. Yarışlardan önce İsmail Türüt gösteri yarışı yaptı.

Sakarya'da Sapanca At Yetiştiricileri ile At Sporu ve Turizm Derneği (SAYDER), mahalli at yarışları düzenlendi. Yarışlardan önce ata binen türkücü İsmail Türüt gösteri yarışı yaptı. Türüt, atını ancak görevliler yardımıyla durdurabildi. Yarışlar Kurtköy Meydan Hipodromu'nda yapıldı. Yarışlarda Arap Atları A Kategorisinde Kaya Dünyası'nın sahip olduğu Gurbet isimli atı, B kategorisinde de Cemil Taner'in Büyülü Göl isimli atı ve C kategorisinde Serkan Özgür'ün sahibi olduğu Kaanhan isimli atı birinci oldu. İngiliz atlarında ise A kategorisinde Ramazan Kaya'nın atı Red Flash, B kategorisinde Hüseyin Aslan'ın sahibi olduğu Primo ve C kategorisinde Hasancan Yılıdız'ın sahibi olduğu Duayen isimli atlar birinci oldu. nbsp;Bu arada türkücü İsmail Türüt'te ata binerek gösteri yarışı yaptı. Türüt gösteriden sonra atını durdurmakta zorlandı. Görevliler yardımıyla atını durdurabilen türüt'ün korkusunun yüzüne yansıdığı görümdü. nbsp;Dereceye giren jokeylere ve atların sahiplerine kupaları, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, Sanatçı İsmail Türüt, TJK ve TYAYSD yetkilileri tarafından takdim edildi.


MAGAZİN
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...