Bursaspor'da Belluschi üzdü

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da Belluschi üzdü

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Fernando Belluchi'den kötü haber geldi. Tangocu 1.5 ay sahalarda uzak kalacak.

Bursaspor'un dün akşam 2-1 üstünlüğü ile sona erdiği Antalyaspor karşılaşmasının 68. dakikasında Emre'nin darbesine maruz kalarak yerini 76. dakikada Serdar Aziz'e bırakan Belluschi'den kötü haber geldi. Özel bir hastanede MR'ı çekilen Tangocu'da sağ ayak bileği dış tarafında ki bağında 1. derece yırtık, yaygın ödem ve kanama tespit edildi. Tedavisine başlanan yıldız futbolcunun 4 ile 6 hafta arasında sahalarda uzak kalacağı açıklandı.Öte yandan Belluschi, bu sezon Vojvodina ile oynan Avrupa Ligi maçında sakatlanmış ve takımını 2 maç yalnız bırakmıştı. Yeşil beyazlılar bu karışalaşmalarda Vojvodina'ya sahasında 3-0, deplasmanda ise Eskişehirspor'a 2-0 yenilmişti. Arjantinlinin oynadığı diğer 2 maçta ise Bursaspor müthiş performans göstererek, Galatasaray ile sahasında berabere kalıp, dreplasmanda Antalyaspor'u yenmeyi başardı.
KAZIM SESLERİ
Bursaspor transfer sezonunu kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray'ın kanat futbolcusu Colin Kazım için temaslarını yoğunlaştırdı. Kazım, konusunda görüşmelerini sürdüren yeşil beyazlılar tam neticeye ulaşamazken, transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniliyor. Teknik Direktör Daum'un da Kazım konusunda ısrarcı olduğu biliniyor.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...