Yakınlarına göre Esma Esad "sığ ve kalpsiz"

Yakınlarına göre Esma Esad "sığ ve kalpsiz"

DÜNYA Haberleri

Suriye diktatörü Beşşar Esad'ın bir zamanlar "Çöl'deki gül" olarak tanımlanan eşi Esma Esad'ın iç dünyasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.

Eskiden Esad ailesine yakın olan Eymen Abdül Nur, Esma Esad'ın, ülke kan gölü içindeyken bile son derece lüks harcamalar yaptığını, daha geçenlerde Prag'dan pahalı Bohemya kristalleri siparişi verdiğini bildirdi. Ülkede iç savaşta ölenler arttıkça Esma Esad'ın da lüks harcamalara hız verdiği görülüyor. First Lady'nin geçen sene 270 bin sterlin değerinde beş avize satın aldığı bildirildi. Açıklamalara göre Esma Esad Suriye yemekleri de yemiyor, Batı tarzı gıdalarla besleniyor. Nur'a göre Esma Esad, oğlu Hafız'ın günün birinde devlet başkanı olmasının hayallerini koruyor. Nur, son pahalı harcamalarıyla ilgili olarak, "Esma sığ ve kalpsizdir. O sadece ne kadar güzel göründüğüne bakar. Lüks bir hayat yaşamaya devam ediyor. Onun için en önemli şey budur" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...