Beşiktaş Gaziantepspor maçından önemli notlar

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Gaziantepspor maçından önemli notlar

SPOR Haberleri  / AA

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Bilic, Tromsö maçının kadrosundan bir değişiklik yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Super Lig'deki Gaziantepspor maçında, son oynadıkları Tromsö karşılaşmasının kadrosundan bir değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.Tromso maçında ikinci yarıda oyuna aldığı ve bir de gol atan Oğuzhan Özyakup'u Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görevlendiren Hırvat teknik adam, Ersan Adem Gülüm'ü ise yedek soyundurdu. Ersan'ın yokluğunda, Tromsö maçının ikinci yarısındaki gibi Atiba Hutchinson'ı orta alandan savunmanın soluna çeken Bilic, forvet tercihini yine Hugo Almeida'dan yana kullandı.


- Mustafa kadroda, Eneramo yok
Gaziantepspor karşısında Mustafa Pektemek 18 kişilik maç kadrosunda yer alırken, Micheal Eneramo ise kadroya dahil edilmedi. İlk 11'de 5 yabancı oyuncu Sivok, Escude, Hutchinson, Fernandes ve Almeida görev yaptı. Dentinho 6. yabancı olarak yedek kulübesinde yer alırken, Pedro Franco ile Michael Eneramo ise yabancı futbolcu sınırlamasına takılan isimler olarak kadroya giremediler. Beşiktaş'ta, Dentinho, Ersan Adem Gülüm ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Necip Uysal ve Muhammed Demirci yedek kulübesinde oturdu.


- Bülent Uygun cezalı
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında takımının başında sahaya çıkamadı. Uygun, karşılaşmayı tribünden izlerken, takımın başında antrenör Bayram Bektaş yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'de geçen hafta oynanan Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bülent Uygun'a bir resmi karşılaşmada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası vermişti.


- Gaziantepspor'un kadrosu 16 kişi
Gaziantepspor, Beşiktaş maçına 18 kişi yerine 16 kişilik kadroyla çıktı. Kırmızı-siyahlılarda yedek kulübesinde 5 futbolcu yer aldı. Bu arada, Gaziantepspor'da kırmızı kart cezalısı Serdar Özbayraktar, Beşiktaş karşısında forma giyemedi.



- Taraftarlar yine yalnız bırakmadı
Beşiktaş taraftarları, Trabzonspor ve Tromsö maçlarında olduğu gibi Gaziantepspor karşısında da takımlarını yalnız bırakmadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçın başlangıç saatinde 35 bine yakın taraftar yer alırken, Gaziantepspor karşısında takımlarını coşkulu biçimde destekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...