PTT 1, lig'te Balıkesirspor fırtınası

/ Kaynak: AA
PTT 1, lig'te Balıkesirspor fırtınası

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 3-0 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin galibiyetin ardından çok mutlu olduklarını bildirdi.

Ertekin, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı oyunda baskı yaptıklarını, bunun sonucunda kazandıkları penaltıyı gole çevirdiklerini belirtti. İkinci yarıda oyunun kendi istedikleri gbi olduğunu anlatan Ertekin, şöyle konuştu: "Çabuk ataklarla gol bulabileceğimizi biliyorduk. Oyunumuzu ona göre kurduk ve çok pozisyon bulduk. 2'inci golü atınca çok rahatladık. İyi oyunumuza devam ettik 3'üncü golü bulduk. İyi mücadele ettik. Takım bütünlüğü içinde gerçekten iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta aylardır çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonuçlarını görmek bizi mutlu ediyor. Galip geldik mutluyuz." Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat ise kötü futbol oynadıklarını belirtti. İlk yarıda istedikleri gibi başlangıç yapamadıklarını vurgulayan Dayat, "Aslında 3-0'ın ardından ne söylenir bilemem. Almak istediğimiz topları alamadık. Rakip baskılı oynadı. İlk yarıyı yediğimiz golle yenik kapadık. İkinci yarıda rakip açılacağımızı biliyordu. Ön hücuma kalktığımızda rakip kontra atak futbolunu benimsedi ve ikinci yarıda 2 gol yedik. Yaptığımız pas hataları vardı, rakibe 'al at' dedik. Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...