Klavyeler tarih oluyor

Klavyeler tarih oluyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yıllardır bilgisayarların en temel ekipmanlarından biri olan klavyeler yakın zamanda tarihin tozlu sayfalarına karışabilir.

Bilgisayarın bulunmasındanbu yana sürekli olarak ellerimizin altında olan, yer yer şekil değiştirse de hiçbir zaman tam olarak yok olmayan klavyeler Microsoft'un yaptığı araştırmaya göre yakın zamanda tarihe karışabilir. Araştırma sonuçlarına bakılırsa klavyelerin çok kısa bir ömrü kaldı. Klavyelerin yerini yeni teknolojiler alacak ve bilgisayarla iletişim kurmak çok daha kolay hale gelecek. Microsoft'tan böyle bir açıklama gelmesi oldukça ilginç çünkü şirketin çıkardığı son Surface tabletler halen fiziksel anlamda klavye ile birlikte geliyor. Bunun yanında çoğu insan için halen sanal klavyeler yerine fiziksel klavyeler daha kullanışlı. Microsoft'un gelecekte klavyenin yerine ne getireceği ise merakla bekleniyor.(scroll.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...