Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan, Suriye hakkında konuşuyor CANLI

Başbakan Erdoğan, Suriye hakkında konuşuyor CANLI

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan,Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Siirt Günleri'nin gala gecesi kapanış programında Suriye için açıklama yapıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Siirt Günleri'nin gala gecesi kapanış programında konuşuyor. İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: Sağolsun Kadir Topbaş Bey bu projeyi hayata geçirdi, cendere yolunun olduğu o dereye su geliyor, boğazdan gelen su Marmara'yla buluşuyor. Çözüm süreciyle birlikte bu yatırımlar büyüyor, Doğuda bu sorunlar olmamış olsa orda yatırımlar patlardı, ama çözüm süreciyle birlikte bunlarından önüne geçeceğiz. Biz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda bu sürecin daha iyi seviyelere taşınması için azami derecede hassas olacağız. Biz bu topraklarda beraber yaşadık beraber büyüdük Allahın izniyle bunu geleceğe beraber taşıyacağız.


SURİYE MESELESİ
Yaklaşık 2 buçuk senedir 100 bin insan öldü, milyonlarca insan yerinden yurdundan oldu, Rejim tarafından yapılan kimyasal saldırıyla çoluk çocuk binlerce insan öldü. Şunu ifade etmem gerekirki BM bu olayda varlığını tekrar sorgulatır hale getirmiştir. Kardeşlerim şunu unutmayın; "zulme rıza zulümdür." nbsp;BM'in yapılan zulme sessiz kalması neyazık ki bu katliamlara destek olmuştur. Adeta katliamı ödüllendirmiştir. Gençler bir kampanya başlattı "Dünya 5'ten büyüktür" diye evet bende bu gençlere destek veriyorum. Dünya 5'ten büyüktür.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...