Milli futbolcu Mevlüt Erdinç yeni takımına imza atıyor

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç yeni takımına imza atıyor

SPOR Haberleri

Futbol hayatının Fransa'da sürdüren Milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç, 2 sezonluk Rennes kariyerinin ardından St. Ettiene'e resmen transfer oldu.

Futbol hayatının Fransa'da sürdüren milli futbolcu muz Mevlüt Erdinç, 2 sezonluk Rennes kariyerinin ardından St. Ettiene 'e resmen transfer oldu. nbsp;Fransa 1. Ligi Rennes'de forma giyen Milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç, hakkındaki bir çok transfer spekülasyonunun ardından seçimini yaptı. Fransa'nın köklü ekiplerinden St. Ettiene'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada prensipte anlaşma sağlanan Milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç ile sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Nancy'den Yohan Mollo ile birlikte St. Ettiene'e imza atacak olan Milli futbolcumuzun sağlık kontrollerinden sonra yeni takımının formasını giymeye başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...