Mesut Özil transferinde sona gelindi

Mesut Özil transferinde sona gelindi

SPOR Haberleri

Arsenal Kulübü, Real Madrid'in yıldız ismi Mesut Özil'i kadrosuna katabilmek için İspanyol devine yaklaşık olarak 46 milyon avro önerdi.

Londra ekibi, Goal'ün edindiği bilgiye göre Mesut için Real Madrid ile resmen temasa geçti. İki kulüp arasındaki pazarlıklar son derece olumlu geçti ve Arsene Wenger, transfer sezonu sona ermeden Mesut'u kadrosunda görme konusunda son derece umutlu. Arsenal, Mesut'u kadrosuna dâhil etmek için Real Madrid'e 46 milyon avroluk bir teklifte bulundu. Mesut, her ne kadar geçtiğimiz günlerde Real Madrid'de mutlu olduğunu söylese de Arsenal'e gitmeye son derece sıcak bakıyor. Geçtiğimiz hafta Granada ile oynanan maçta oyundan alınan Mesut, kulübeye uğramadan doğrudan tünele gitmişti. Mesut, maçın ardından da arkadaşlarını beklemeden takım otobüsünün yolunu tutmuştu. Yıldız oyuncu, bugün oynanan Athletic Club maçında da ilk 11'e giremedi.Ancelotti, bugünkü maçın ardından Mesut hakkında "Mutsuz olması beklenen bir durum. Zaten kulübede olup da mutlu olan oyuncuyu sevmem. Di Maria'yı oynatma sebebim ise futbolla alakalı. Son derece iyi oynuyor." diyerek Mesut'un planlarında olmadığının sinyallerini vermişti. Mesut Özil, 2010 yılında Werder Bremen'den transfer edildi.(Goal.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...