Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gareth Bale FİFA 2014'te

Gareth Bale FİFA 2014'te

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyaca ünlü oyun şirketi EA Sports FIFA serisinin 2014 versiyonuna yılın transferiyle gündeme oturan Real Madrid'ten önce imza attı.

EA Sports FIFA serisinin 2014 versiyonuna ses getirecek bir video yayınladı. Bu yazın en çok konuşulan transferinde mutlu sona gelindi. Real Madrid resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile Tottenham'dan Gareth Bale'ın transferini duyurdu. Açıklama oyuncu için ödenecek bonservis bedeline yer verilmezken Galli yıldız ile 6 yılık sözleşme imzalanacağı duyuruldu. Transferin saatler öncesi açıklanmasının ardından Real Madrid taraftarlarının izlenme rekorları kıracak bir videoya imza attı. EA Sports FIFA serisinin 2014 versiyonuna Real Madrid'in yeni transferiyle gündeme oturdu.
Transferin saatler önce açıklanmasının ardından gösterime giren videoda Real Madrid'in seromoni sırasında Cristiano Ronaldo'nun arkasında çıkan oyuncuydu. Bu oyuncu transfer rekoru kırılan Real Madrid'in çiçeği burnunda transferi Gareth Bale'ydi.


nbsp;(NetGazete)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...