Barış gününde polise bombayla saldırdılar

/ Kaynak: CHA
Barış gününde polise bombayla saldırdılar

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Diyarbakır'da dün yapılan barış mitinginin dağılmasından sonra bir grup, sloganlar atarak güvenlik güçlerine el yapımı bomba ve molotof ile saldırdı.

Polis, Bağlar ilçesi Göçmenler Caddesi'nde 10 adet metal parçalarla güçlendirilmiş el yapımı bomba ele geçirdi. Diyarkakır'ın İstasyon Meydanı'nda dün akşam yapılan barış mitinginin dağılmasından sonra Bağlar'a yürüyen bir grup, Sento Caddesi üzerinde bulunan polis karakolu ile bu bölgede görev yapan polis memurlarına saldırdı. Terör örgütü yandaşları, polise çok sayıda el yapımı bomba ile Molotof kokteyli attı. Polis, biber gazı ve tazyikli su sıkarak yüzü kapalı grubu dağıttı. Sento Caddesi'nde yaşanan bu olayın hemen ardından Bağlar ilçesi Dörtyol semtine çıkan Göçmenler Caddesi'ni trafiğe kapatan yaklaşık 50 kişilik grup, sloganlar attı. Bazı vatandaşların şikayeti üzerine gruba müdahale ederek yolu trafiğe açan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cadde üzerinde 10 tane el yapımı patlayıcı ile çok Molotof kokteylini ele geçirdi. Ele geçirilen el yapımı patlayıcıların tesirini artırmak amacıyla metal parçalarıyla desteklendiği belirtildi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...