Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'A takımda yer bulamayan oyuncular A2 takımında forma giyecek'

/ Kaynak: AA
'A takımda yer bulamayan oyuncular A2 takımında forma giyecek'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bu sezon A takımda yer bulamayan oyuncuların A2 takımı ile maçlara çıkacağını, söyledi.

Önder Özen, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin eylül sayısında yer alan röportajında altyapı çalışmaları, oyuncu izleme, atletik performans departmanı ve A takım ile ilgili projelerini anlattı. A takımdaki her oyuncuyu hazır tutmak istediklerini aktaran Özen, A2 Ligi'nde mücadele edecek takımda A2 takımından ve A takımda kadroda olmayan 9'ar oyuncunun bulunacağını anlatarak, "Bu şekilde A2 oyuncuları, kendisinden iki sınıf üst oyuncuyla beraber oynamanın avantajını yaşayacak. A takımda oynayamayan oyuncular da maç ritmini kaybetmeyecek" diye görüşlerini aktardı. Sadece antrenör ekibinin hazırladığı çalışma planlarının takımı fiziksel olarak kusursuz hale getiremeyeceğini kaydeden Özen, "Bunun yolu atletik performans departmanının bireysel çalışmalarıdır. Çünkü her oyuncunun eksiği farklıdır. Departmanımız bunu tespit eder ve hazırladığı bireysel çalışmalarla daha dinamik oyuncular olur" ifadelerini kullandı. Futbolcu satışının kulüp için önemli bir gelir kalemi olabileceğini vurgulayan Özen, "Biz bunu yakalayıp birkaç örnekle desteklersek Beşiktaş farklı bir yola girebilir. Bu bugün Franco'yla olur, yarın belki bir Türk oyuncuyla... Yeter ki Beşiktaş hem yerli hem yabancı oyuncu konusunda seri üretime geçebilsin" şeklinde görüş belirtti. Bilic'in genç, dinamik, esnek, kazanma potansiyeli yüksek ve coşkulu bir teknik direktör olduğunu gördüklerini ifade eden Önder Özen, Hırvat çalıştırıcı için, "Sürekli çözüm arayan, teknik ve taktik anlamda bir eksik gördüğünde ya da oynadığı hazırlık maçlarıyla ilgili doğru analizler yapan, ortaya çıkan neticeye göre antrenman planlamasını değiştiren bir teknik adam" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...