Ormanlık alanı esrar tarlasına çevirdiler

/ Kaynak: CHA
Ormanlık alanı esrar tarlasına çevirdiler

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa'da ormanlık alana ekilen 488 kök kenevir bitkisi ve barakada da 8 bin 362 gram kubar esrar ve 4,26 gram toz esrar ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Bursa'nın Gemlik ilçesinde ormanlık alanda narkotik ve psikotrop madde imal ve ticareti yapıldığının tespit edildi. Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Jandarma Narkotik Madde Arama Köpeği Acil'inde katılımıyla 1 şüpheli şahsın ormanlık alanda ektiği toplam 488 kök kenevir bitkisi ile barakada da 8 bin 362 gram kubar esrar ve 4,26 gram toz esrar ve şüpheliye ait 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin Gemlik ilçesinde bulunan evinde yapılan aramada ise 8 adet 9 mm tabanca fişeği ve 89.84 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi. Olayda ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, kenevir bitkileri ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte imha edildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bursa E tipi kapalı cezaevine gönderildi.


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...