Aslan'ın yeni transferi Bruma'nın geliş saati ve tüm ayrıntılar

Aslan'ın yeni transferi Bruma'nın geliş saati ve tüm ayrıntılar

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya vereceği kadroyu bugün bildirmek zorunda olan Galatasaray Bruma'yı kadrosuna kattı. İşte Bruma'nın geliş saati.

Galatasaray'ın yeni transferi Bruma, bu akşam saatlerinde İstanbul'a geliyor. Galatasaray sonunda sol kanat oyuncusuna kavuşuyor. Sarı-kırmızılıların Sporting Lisbon'dan renklerine bağladığı Bruma, menajeri Catio Balde ile birlikte bu akşam İstanbul'a geliyor. G.Saray'ın uzun süren görüşmelerden sonra anlaşmaya vardığı yıldız adayının, Lisbon'dan TSİ 16:50'de kalkacak olan Türk Hava Yolları'nın TK1760 sefer sayılı uçağı ile İstanbul yolculuğuna başlayacağı öğrenildi.Yaklaşık 4,5 saatlik bir yolculuk yapacak olan 18 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a geldikten sonra kendisini karşılaşayacak Galatasaray kafilesi ile Florya'ya geçiş yapacak. (sporx)

BRUMA'NIN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"GİTMEK İSTERSE GİDEBİLİR"
Bu arada, Terim-Aysal zirvesinde Riera'nın satışı da kesinleşti. İspanyol oyuncunun Katar'a gideceği öğrenildi. Ayrıca Terim'in Burak konusunda da Aysal'a, "Benden yana bir problem yok. Eğer gitmek istiyorsa. Satabilirsiniz" dediği ve Başkan Aysal'ın bugün hem Burak'la hem de Laziolu yöneticilerle görüştükten sonra golcü oyuncuyu satabileceği öğrenildi. nbsp; nbsp;Murad TAMER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...