Gareth Bale'de mutlu son, 40 bin kişi önünde imza attı

Gareth Bale'de mutlu son, 40 bin kişi önünde imza attı

SPOR Haberleri

İspanyol devi Real Madrid'in uzun süredir peşinde koştuğu Gareth Bale'yi, Santiago Bernabeu'da düzenlenen imza töreniyle renklerine bağladı.

İspanyol devi Real Madrid, uzun süredir peşinde olduğu Garet Bale transferini açıklamasının ardından Galli futbolcuya düzenlenen basın toplantısında imza attırdı. Santiago Bernabeu'da düzenlenen ve yaklaşık 40 bin taraftarın katıldığı imza töreninde ilk olarak Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez konuştu. Perez ilk olarak, "Gareth Bale çok yenekli ve harika bir futbolcu. geçtiğimiz sezon Premier Lig'in en iyi ismiydi. Şimdi Real Madrid forması giyecek. Galli bir çocuğun rüyası gerçeğe dönüşüyor" açıklamasını yaptı. Transfer sürecinin fazlasıyla zorlu geçtiğini belirten Perez, "Çok yoğun, karmaşık ve zor müzakereler oldu. Ancak Tottenham, Bale'a sonunda izin verdi. Onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Perez'in ardından kopnuşan Gareth Bale, "Benim için real Madrid'de oynamak bir rüya. Böylesine muhteşem bir karşılaşama için sizlere teşekkkür ediyorum" derken İspanyolca "Hala Madrid" (Yaşa Madrid) diyerek taraftarlarını selamladı.
Gareth Bale daha sonra Santiago bernabeu'nun çimlerininde basın mensuplarına poz verdi. (sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...