Rıdvan Dilmen, 'Bu Beşiktaş şampiyon olur'

Rıdvan Dilmen, 'Bu Beşiktaş şampiyon olur'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Gaziantepspor maçının ardından ilginç tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in açıklamalarından satır başları.

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Gaziantepspor maçının ardından ilginç tespitlerde bulundu. Beşiktaş'ın ilk üç haftadaki performansını yere göğe sığdıramayan Dilmen, siyah beyazlı takımdaki organizasyonun henüz Galatasaray ve Fenerbahçe'de olmadığını ifade etti. İşte Dilmen'in açıklamalarından satır başları:
"BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK SİLAHI YARDIMLAŞMA"
"Beşiktaş takımı, olgun bir takım görüntüsünde. Takımın gençleriyle ve tecrübelileri çok iyi bir uyum içinde. Bunun da nedeni çok net; yardımlaşma silahları olmuş. Beşiktaş'ın en büyük silahı yardımlaşma. Savunmada da yardımlaşıyorlar, hücumda da yardımlaşıyorlar. Herkes birbirine yakın oynuyor. Beşiktaş'ın bu düzenine pek alışık değiliz. Mustafa Hoca döneminde görmüştük ama Schuster ve Samet Hoca döneminde pek göremedik."
"2 DAKİKA BİLE MAHKUM OYNAMIYORLAR"
"Takıma teknik direktör elinin değdiğini ben görüyorum. Bilic, hakikaten kibar, kaliteli bir adam. Takım çok iyi oynamadı belki ama maçın bir anında bu maçta puan kaybederiz dedirtmedi. Bir tane pozisyon verdiler maç boyunca. Baktığınız zaman Beşiktaş takımına sanki 3-4 yıldır birlikte oynayan oyunculara ve teknik adama sahip bir takım havasında. Geride kalan 3 maçın 2 dakikasında bile mahkum oynamadılar. Oyunun devamında hiç düşmüyorlar ve üzerine koyuyorlar."
"BEŞİKTAŞ'LA İLGİLİ 3 MAÇTA SÖYLEYEBİLECEKLERİM..."
"Çok disiplinli, çok yardımlaşmayla oynuyorlar. Bu rakibi de rahatsız eder. Bu oyunun devamında rakibi kabullendirir. Beşiktaş'la ilgili 3 maçlık dönemde söyleyebileceklerim bu. Bunlar o kadar önemli şeylerki müthiş güven getirir takıma. Yarın bugün geriye düştüğünüzde yine ben kontrol edeceğim oyunu dersiniz. Ama henüz Beşiktaş bize bunu göstermedi çünkü hep oyunun hakimiydi."
"SİYAH BEYAZLI TAKIM ŞAMPİYON OLUR DERLER"
"Kenetlenmişlik, teknik direktör becerisi, yönetim politikası, transfer politikası. Ciddi bir organizayon var. Galatasaray'da henüz göremedik. Fenerbahçe'de bu hafta dışında görmedik. Bugüne kadar oynanan 27 maçı izleseler bu siyah beyazlı takım şampiyon olur derler. Nasıl 2 yıldır Galatasaray'a diyorsak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...