'Kazım Kazım Timsah oluyor'

'Kazım Kazım Timsah oluyor'

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı kırmızılı forma altında geleceği belirsiz olan kanat oyuncusu Kazım hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, görüşmelere başlandığı borsaya bildirilen Portekizli genç oyuncu Bruma'nın transferinde sona gelindiğini ve sarı-kırmızılı taraftarların bu konuda rahat olmaları gerektiğini söyledi.
NTVSpor'da canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Ergün, Bruma transferiyle ilgili olarak, "Bruma'da sona gelindi. Bugün tamamlanması ümit ediliyor. Halka açık bir şirket olduğumuz için borsaya bildirim yapmadan detay açıklamam bizi suçlu durumuna düşürür. Taraftarımız rahat olsun" dedi.
"KAZIM KAZIM BURSASPOR'A GİDİYOR"
Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de açıklamalarda bulunan Ergün, "Kazım Kazım Bursaspor'a gidiyor ama benim bildiğim kadarıyla bir takas şeklinde değil. Serdar Aziz konusunda ise İstanbul dışında olduğum için benim bir bilgim yok. Gelişmeleri an be an takip edemiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok" şeklinde konuştu. Futbolcuları Albert Riera'nın transferi için görüşmelerin sürdüğünü anlatan sarı-kırmızılı yönetici, İspanyol oyuncunun takımdan ayrılması konusunda henüz bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti. Şükrü Ergün, Bruma haricinde bir transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğiyle ilgili soruya da "Yok deyelim de daha sonrası için zor durumda kalmayalım. Şu an Bruma konusundaki gelişmeleri bekleyelim" diye cevap verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...