Barcelona Real Madrid maçı 10. hafta

Barcelona Real Madrid maçı 10. hafta

SPOR Haberleri

10. haftada oynanacak El Clasico'da Messi'li Neymar'lı Barcelona ve Ronaldo'lu Bale'li Real Madrid karşı karşıya gelecek.

La Liga'da Real Madrid ve Barcelona fırtınası devam ediyor. İspanya'da 2013-2014 futbol sezonunun başlamasıyla ilk bomba Barcelona'dan geldi. Katalan kulüp, 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Neymar'ı Santos'tan 57 milyon Euro'ya transfer ederek ezeli rakibi Real Madrid'e yılın transfer çalımını attı. Messi ve Neymar'ın birlikte oynayacak olması İspanyol kulüpleri korkuturken Real Madrid'den beklenen atak Gareth Bale transferiyle gerçekleşti. İspanyol kulüp genç oyuncuyu Tottenham'dan tam 100 milyon Euro'ya ederek tarihin en pahalı anlaşmasına imza attı. Portekizli gol makinası Cristiano Ronaldo'yla birlikte oynayacak olan Bale, şimdiden futbolseverleri heyecanlandırmaya başladı. Şimdi gözler 10. haftada oynanacak El Clasico'da Messi'li Neymar'lı Barcelona ve Ronaldo'lu Bale'li Real Madrid'de olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...