Fenerbahçe 3 yeni transfere imza attırdı

Fenerbahçe 3 yeni transfere imza attırdı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli basketbol takımı, Kenan Sipahi, İzzet Türkyılmaz ve Melih Mahmutoğlu'nu renklerine kattı.

Fenerbahçe basketbol takımı, Kenan Sipahi, İzzet Türkyılmaz ve Melih Mahmutoğlu 'nu renklerine kattı. Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker, genç oyuncular Kenan Sipahi, İzzet Türkyılmaz ve Melih Mahmutoğlu'nu transfer etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon TOFAŞ'ta forma giyen Kenan Sipahi ve Banvit'te mücadele eden İzzet Türkyılmaz ile 3+1 yıllık, Antalya Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Melih Mahmutoğlu ile de 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Kenan Sipahi: 1995 doğumlu Kenan Sipahi, 1.97 boyunda ve oyun kurucu olarak görev yapıyor. Tofaş altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde yer alan Kenan Sipahi özellikle Letonya'da düzenlenen 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan milli takımın önemli oyuncularından biriydi. Finalde Hırvatistan'a karşı 19 sayı ve 6 asistlik performans sergileyen Kenan turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
Melih Mahmutoğlu: Fenerbahçe Ülker'in Erdemirspor'dan kadrosuna kattığı skorer oyun kurucu Melih Mahmutoğlu 1990 doğumlu. 1.91 boyundaki Melih Darüşşafaka, Galatasaray ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de forma giydi. Melih Mahmutoğlu geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 12,17 sayı ortalaması tutturmayı başardı.
İzzet Türkyılmaz: Uzun forvet ve pivot mevkilerinde oynayabilen İzzet Türkyılmaz 1990 yılında doğdu. 2.16 boyundaki İzzet Bandırma Kırmızı ve Banvit'te oynadı. 2012 yılında NBA Draftlerine giren İzzet Türkyılmaz Denver Nuggets tarafından seçildi.
Antrenörlüğe Avrupa'nın en önemli koçlarından Zeljko Obradobic'i getiren Fenerbahçe Ülker kadrosuna Litvanyalı Linas Kleiza, Sırp Nemanja Bjelica ve Hırvat Luka Zoric gibi yıldız isimleri de katmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...