Putin tahtaya kedi çizdi, öğrenciler anlayamadı

/ Kaynak: CHA
Putin tahtaya kedi çizdi, öğrenciler anlayamadı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslar için bulunduğu Ural Federal Bölgesinde ziyaret ettiği okullardan birinde tahtaya kedi resmi çizdi.

Kurgan şehrindeki 7 numaralı okulu ziyaret eden Putin, sınıflara girerek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında çocukların yeni eğitim yılını tebrik eden Rusya Devlet Başkanı, bilgisayar sınıfında bulunan akıllı tahtayı yakından inceledi.
Tahtaya parmaklarıyla resim çizen Putin, "Bu da size hatıra olsun." dedi. Sınıftaki öğrencilerden birinin tahtaya ne çizdiği sorusuna, "Bu bir kedi. Arkadan görünüşü." cevabını veren Putin, nazikçe gülümsedikten sonra sınıftan ayrıldı. nbsp;
Okuldaki diğer sınıfları da ziyaret eden Devlet Başkanı daha sonra okuldan ayrıldı. Putin aynı okulu daha önce 2012 Şubat ayında teftiş etmişti. Okuldaki tamirat çalışmalarının yavaş ilerlemesini eleştirmesi üzerine okul tamamen yenilendi.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...